Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Repozitorij

Obavijesti

Ovim putem obavještavamo kandidate da se na natječaj za Radno mjesto IV. vrste / Spremačica u Odjelu za tehničke poslove Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavljen dana 6. listopada 2017.g. u broju 99 Narodnih novina, prijavilo ukupno pet kandidata.

Uvidom u pristiglu dokumentaciju prijavljenih kandidata utvrđeno je da formalne uvjete predmetnog natječaja zadovoljava ukupno tri kandidata.

Temeljem detaljnog pregleda dostavljene dokumentacije spomenutih kandidata, u provedenom natječajnom postupku izabrana je Ivka Marić koja, prema ocjeni natječajnog povjerenstva, u najvećoj mjeri odgovara potrebama predmetnog radnog mjesta.

Zahvaljujemo kandidatima na njihovim prijavama.

Ovim putem obavještavamo kandidate da se na natječaj za Radno mjesto III. vrste / Vratar-telefonist u Odjelu za tehničke poslove Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavljen dana 6. rujna 2017.g. u broju 89 Narodnih novina, prijavilo ukupno 12 kandidata.

Uvidom u pristiglu dokumentaciju prijavljenih kandidata utvrđeno je da formalne uvjete predmetnog natječaja zadovoljava ukupno osmero kandidata, od kojih je njih troje pozvano na razgovor sa članovima stručnog povjerenstva.

Slijedom obavljenih informativnih razgovora, u daljnjem tijeku natječajnog postupka izabrana je Ana Barbarić koja, prema ocjeni natječajnog povjerenstva, u najvećoj mjeri odgovara potrebama predmetnog radnog mjesta.

Zahvaljujemo kandidatima na njihovim prijavama.

 

Natječaji
Repozitorij
Repozitorij je prazan
Repozitorij
Repozitorij je prazan