Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Repozitorij

Laboratorij za motorički razvoj Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu s veseljem Vas poziva na četvrtu konferenciju MOTORIČKA ZNANJA DJECE i predstavljanje završnih rezultata istraživanja u okviru projekta HRZZ. Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje RH.

Konferencija će se održati 31. kolovoza, 2018. godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 9:00 sati.

Ovaj put konferencija je otvorena i za prijavu radova po različitim stručnim temama koje su u vezi s kretanjem i vježbanjem djece. Teme koje će biti predstavljene od strane kineziologa, psihologa, rehabilitatora i odgojitelja dat će praktične smjernice mjerenja motoričkih znanja i tjelesne aktivnosti djece, programiranja kinezioloških aktivnosti u različitim uvjetima te primjere provođenja učenja i vježbanja u sustavu odgoja i obrazovanja i sporta. Pošaljite svoj pisani doprinos i pridružite nam se na konferenciji! Rok za predaju radova produžen je do 10. srpnja, 2018. godine.


PRODUŽENI ROK PRIJAVA!

Obaviještavamo sve zainteresirane da je rok za prijavu sudjelovanja i uplatu kotizacija za sudjelovanje na 4. znanstveno-stručnoj konferenciji MOTORIČKA ZNANJA DJECE produžen do 24.08.2018. godine. 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Popis obavijesti