Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Bronca na seniorskom Prvenstvu Europe...

Student stručnog studija Izobrazbe trenera - smjera hrvanje Dominik Etlinger, ostvario je izvrstan rezultat i osvojio je treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji do 72 kg grčko-rimskim načinom na seniorskom Prvenstvu Europe koje se ovih dana održavalo u Bukureštu, u Rumunjskoj. Dominik je do bronce došao sa četiri pobjede i jednim porazom; redom je pobjeđivao Srbina Nađa, Azerbejdžanca Ganizadeha,  Poljaka Bernateka, da bi u 1/2 finalnoj borbi od njega bio bolji kasniji prvak Europe Rus Mantsigov. No, u finalnoj borbi za treće mjesto Dominik je pobijedio odličnog Armenca Kalachyana i  tako osvojio još jednu u nizu medalja sa velikih natjecanja!

U stručnom stožeru Dominika su i naši nastavnici Nikola Starčević, mag. cin. koji obavlja funkciju glavnog trenera seniorske reprezentacije, te izv. prof. dr. sc. Renata Barić. Čestitke Dominiku na novoj velikoj medalji, ali i cijelom stručnom stožeru hrvatske hrvačke reprezentacije.

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!