Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Sekcija za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva i Kineziološki fakultet u Zagrebu pozivaju sve zainteresirane na besplatnu tribinu za sportsku javnost: MENTALNO ZDRAVLJE SPORTAŠA. Tribina će se održati u sklopu 12. tjedna psihologije u PETAK, 22.2.2019. u 18:30 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15. Na tribini će sudjelovati: prof. dr. sc. Slavko Sakoman, neuropsihijatar; dr. sc. Anita Lauri Korajlija, klinička psihologinja; Jelena Balabanić Mavrović, mr. sc. voditeljica Centra za poremećaje hranjenja BEA; Nenad Žugaj, 3. na SP u hrvanju, sudionik OI, trener hrvanja; Petra Ribarić, seniorska reprezentativka u ritmičkoj gimnastici i izv. prof. dr. sc. Renata Barić, sportska psihologinja.
 
Također, pozivamo sve zainteresirane i na ostale besplatne radionice i predavanja u sklopu 12. tjedna psihologije koji će se održati od 18. do 24.2.2019. Više o tjednu psihologije kao i o brojnim aktivnostima koje se održavaju možete saznati iz letka u prilogu i na: www.psihologija.hr

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!