Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Novi EU projekt Kineziološkog...

U petak 12. listopada 2018. održana je svečana dodjela i potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.03.1.1.02. Internacionalizacija visokog obrazovanja.

U okviru toga poziva odobreno je financiranje projekta Razvoj i izvedba poslijediplomskog specijalističkog studija prevencije i rehabilitacije sportskih ozljeda na engleskom jeziku čiji je nositelj Kineziološki fakultet i partner specijalna bolnica Sv. Katarina

Kineziološki fakultet  će u suradnji sa specijalnom bolnicom Sv. Katarina razviti novi poslijediplomski specijalistički studij prevencije i rehabilitacije sportskih ozljeda na engleskom jeziku iz područja biomedicine i zdravstva. 

Studij Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda trajat će godinu dana (2 semestra) tijekom koje će studenti moći skupiti 60ECTS-a. Sastojat će se od 11 kolegija i biti će dostupan za hrvatske i strane studente.

Cilj ovoga studija je pridonijeti rješavanju problema manjka programa u ovom području kao i internacionalizaciji visokog obrazovanja i relevantnosti za tržište rada te mobilnosti. Studenti će tijekom studija steći konkurentne kompetencije za rad u sektorima zdravlja i sporta u RH i EU gdje postoji stalna potreba za ovim stručnjacima.

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!