Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca koji se održava od 21. do 29. rujna 2017. u Srcu, izdvajamo u ovom tjednu dvije aktivnosti:

- seminare „Kako sam uspjela/uspio – moja iskustva u primjeni e-učenja u nastavi“. Slušajući želje nastavnika za što više praktičnih primjera u primjeni e-učenja, pripremljena su dva seminara na kojima će nekolicina nastavnika Sveučilišta u Zagrebu podijeliti svoja iskustva u primjeni e-učenja i razvoju e-kolegija. Seminari će se održati u dva termina (26. rujna 2017. s početkom u 10 sati i 27. rujna 2017 s početkom u 14 sati.), a na seminarima će se moći iz prve ruke čuti iskustva kolega zašto i kako su se odlučili implementirati e-učenje u nastavu, s kojim problemima su se sreli, koja je bila reakcija studenata, zašto nisu odustali i smatraju li mogu li danas držati nastavu bez primjene novih tehnologija. To je odlična prilika da čujete kako su drugi uspjeli, dobijete savjet, ideju i pitate što vas zanima.

- okrugli stol na temu "Nove tehnologije u obrazovanju – koliko su naš obrazovni sustav, nastavnici i studenti spremni na nove metode poučavanja i učenja?" Okrugli stol organiziramo u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a održat će se 27.9. s početkom u 13 sati u Srcu. Na okruglom stolu ćemo s uglednim uvodničarima iz akademske zajednice razgovarati o provedbi Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije vezano uz mjere za razvoj i širenje primjene e-učenja i suvremene metode poučavanja kao i koliko su donesene politike i strategije vezano uz e-učenje zaživjele na sveučilištima i fakultetima, kako se s novim tehnologijama snalaze nastavnici i studenti te treba li vrjednovati rad nastavnika u nastavi i inovativne načine poučavanja.

Više o Tjednu Centra za e-učenje te detaljan program možete naći na: http://www.srce.unizg.hr/ceu/tjedan_ceu

Popis obavijesti
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!