Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Konferencija MOTORIČKA ZNANJA DJECE...

Laboratorij za motorički razvoj Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva Vas na prvu konferenciju MOTORIČKA ZNANJA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI i predstavljanje rezultata istraživanja (grad Zagreb) u okviru projekta HRZZ koja će se održati 10. lipnja, 2017. godine u Velikom amfiteatru Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 9:00 sati.

Predavači na konferenciji suradnici su na projektu Motorička znanja djece predškolske dobi sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, te suradnici iz osnovnih škola i dječjih vrtića.

Teme koje će biti predstavljene od kineziologa, psihologa, rehabilitatora i odgojitelja pokrivaju ne samo prikaz rezultata projekta nego i praktične smjernice mjerenja motoričkih znanja, tjelesne aktivnosti djece, programiranja kinezioloških aktivnosti u različitim uvjetima te primjere provođenja učenja i vježbanja u sustavu odgoja i obrazovanja s djecom predškolske dobi.

Predviđeno trajanje konferencije je do 15:00 sati. Konačan raspored izlaganja bit će objavljen najkasnije 1. lipnja, 2017. godine na internetskim stranicama http://www.kif.unizg.hr/mzdpd. Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje i nema posebnih prijava. Više informacija putem emaila motoricki.razvoj(a)kif.hr

 

Popis obavijesti
Događaji
20.
Lipanj
11:00-13:30,
vijećnica KIF-a
09.
Srpanj
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology
HEPA

erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!