Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Natječaj za izbor sudionika za...

U organizaciji Međunarodne olimpijske akademije (MOA) i Međunarodnoga olimpijskog odbora (MOO), u grčkoj Olimpiji od 11. do 25. lipnja 2016. godine održat će se 56. Međunarodni simpozij za mlade sudionike. Nacionalni olimpijski odbori i nacionalne olimpijske akademije pozvane su predložiti sudionike iz svojih zemalja.

 

Na temelju dopisa Međunarodne olimpijske akademije, od 08. prosinca 2015. godine, a s ciljem odabira što kvalitetnijih kandidata koji imaju interes za olimpizam, Hrvatska olimpijska akademija raspisuje natječaj za izbor sudionika za odlazak na 54. Međunarodni simpozij za mlade.

 

Tekst natječaja možete pronaći ovdje.

 

Na Natječaj se prijavilo 12 kandidata u zadanom roku koje je u skladu s kriterijima Natječaja, određenih prije svega prema prosjeku ocjena, sportskom statusu, iskazanom interesu za olimpizam, dodatnom obrazovanju u tom području i znanju stranih jezika, te uvažavajući preporuke Međunarodne olimpijske akademije razmatralo Povjerenstvo za izbor sudionika te jednoglasno donijelo Odluku o izboru sudionika.

Popis obavijesti
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology
HEPA

erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!